כמה מילים על תפוח בדבש לשנה מתוקה מתוקה 
מכירים את הפתגם האנגלי- An apple a day keeps the doctor away?
האמת? פתגם נכון. תפוח הוא מאכל מאוד בריא.
ולא משנה איזה תפוח תאכלו, אדום או ירוק, ולא משנה איזה זן- כי בכל התפוחים יש סוכר, לא משנה כמה הם חמוצים…כל תפוח עשיר בוויטמינים ומינרלים רבים, אז פשוט תהנו ממנו.
ולגבי הקליפה- קליפת התפוח עשירה בפקטינים שעוזרים לתפעול תקין של מערכת העיכול. 
תפוח בלי קליפה- טוב דווקא להפחתת עבודה של מערכת העיכול, ולכן לרוב אוכלים במקרה של שלשול.
אז פשוט תבחרו זן תפוחים שאתם אוהבים- ובתיאבון!
ולגבי הדבש 
הדבש הוא אחד המאכלים המלווים את האדם משחר ההיסטוריה. מיוחסות לו תכונות בריאותיות רבות, אבל, מה שחשוב לדעת זה דבר אחד בלבד:
דבש=סוכר
נכון, הוא טבעי. ואם הוא דבש טוב ולא עבר עיבוד תעשייתי, אז זה נחמד. אבל.. השאלה היא כמה דבש צריך לאכול כדי להשיג את היתרונות הבריאותיים שלו?
התשובה היא- הרבה. ומאחר והדבש הוא לא הסוכר היחידי שאנחנו צורכים- אפשר להשיג יתרונות בריאותיים בדרך אחרת.
אז בראש השנה- תהנו מתפוח בדבש לשנה מתוקה. ועדיף יותר תפוח ופחות דבש…