מאמרים

פירות יבשים- כמה יפים ומתוקים!! אבל- לא ממש בריאים

ט"ו בשבט הוא חג האילנות ובו אנחנו חוגגים את תנובת העצים הבריאה שלנו. אבל שימו לב מה קרה פה לאורך השנים: ט"ו בשבט הפך להיות חג הפירות היבשים שמיובאים ברובם בכלל מחו"ל, מלאים כימיקלים וחומרים

חימום במיקרוגל. מומלץ או לא?

אני רוצה לדבר על סוגייה שכל הזמן עולה בשיחות עם המטופלים בקליניקה: השימוש במיקרוגל. אנחנו יודעים שהמיקרוגל מקל עלינו מאחר וזו דרך מהירה לחימום. אבל...הרבה מאוד אנשים חוששים מהשימוש בו, בעיקר כי שמעו פה ושם

תפוח בדבש- כל האמת על המאכל לשנה מתוקה

כמה מילים על תפוח בדבש לשנה מתוקה מתוקה  מכירים את הפתגם האנגלי- An apple a day keeps the doctor away? האמת? פתגם נכון. תפוח הוא מאכל מאוד בריא. ולא משנה איזה תפוח תאכלו, אדום או ירוק,

רימון בריא וטרי

במשך אלפי שנים הרימון שאנו אוהבים לאהוב בראש השנה, מככב כסמל לפריון. ואז הגיעו המחקרים המדעיים ומה התגלה לדעתכם? שהסבתא של הסבתא של הסבתא- צדקה! היום יודעים שנוגדי החמצון שהרימון עשיר מאוד בהם, בעלי השפעה

תוסף כורכום- לקחת או לא?

כולם מדברים על כורכום, ונראה שהוא "הקסם" החדש לטיפול בגוף. לאחרונה פנו אלי בשאלה האם הכורכום יעיל בצורת האבקה שלו לטיפול במערכת העיכול ומה המינונים..אז כהרגלי, אני עושה סדר בדברים ונתחיל מההתחלה: כורכומין, הרכיב הפעיל של

ערכים תזונתיים באבטיח

חשבתם שאבטיח הוא רק מים וסוכר? אז תחשבו שוב! כולנו יודעים שהוא טעים ומרענן, אבל מה שהרבה לא יודעים, זה שהוא גם תורם מאוד לבריאות ומלא בכל טוב!! האבטיח מועט קלוריות (רק 45 לכוס), ומכיל

Load More Posts